Česká podnikatelská pojišťovna opět na stupních vítězů v anketě Pojišťovna roku

ČPP v letošním 17. ročníku prestižní ankety Pojišťovna roku znovu dosáhla na medailové pozice. Podle výsledků, které zveřejnila AČPM, zabodovala ČPP ve čtyřech vyhlašovaných kategoriích a podařilo se jí získat zlato, dvě stříbra a bronz.

„Na předních příčkách se v soutěži umísťujeme pravidelně a medailové ocenění Pojišťovny roku nás vždy velmi těší. Letošní čtyřnásobný úspěch potvrzuje, že jako univerzální pojišťovna patříme ke špičce pojistného trhu ve všech jeho oblastech a kvalitní spolupráce s makléři je pro nás prioritou,“ okomentoval vyhlášení cen šéf ČPP Jaroslav Besperát.

Potřetí za sebou ČPP obhájila své vítězství v kategorii Autopojištění. V nejprestižnější kategorii Pojištění průmyslu a podnikatelů obsadila skvělé druhé místo. Stříbrnou pozici získala také v kategorii Pojištění občanů a přidala ještě bronzové umístění v kategorii Životní pojištění.

Zakládáme si na vysoké kvalitě servisu, kterou makléřům poskytujeme. Víme, že dobrá úroveň vzájemné spolupráce významně přispívá k našim obchodním úspěchům. Získaných ocenění si velice vážíme a děkujeme za ně. Představují pro nás nejen odbornou pochvalu, ale i výzvu a motivaci do budoucna,“ doplnil Besperát.

V roce 2016 Česká podnikatelská pojišťovna předepsala pojistné dosahující 8,2 mld. Kč a patřila k nejrychleji rostoucím pojišťovnám na domácím trhu. Aktuálně je ČPP čtvrtou největší neživotní pojišťovnou. V důležitém segmentu běžně placeného životního pojištění rostla o 15,1 %, což byl nejlepší výsledek z top desítky. S téměř 1,2 milionem pojištěných vozidel patří ČPP mezi tři největší hráče v oblasti povinného ručení.

Nejstarší hodnotitelská anketa českých makléřů Pojišťovna roku posuzuje výkonnost, kvalitu a rozsah služeb a produktů významných pojišťoven na domácím trhu. Organizátory této odborné soutěže jsou Asociace českých pojišťovacích makléřů (AČPM) a Česká asociace pojišťoven (ČAP) společně se specializovaným serverem oPojištění.cz. Záštitu 17. ročníku ankety Pojišťovna roku udělil guvernér České národní banky Jiří Rusnok.